تولید محتوا برای سایت شامل قواعد و قوانینی است که با رعایت آن یک تولید محتوای کاملا یونیک و استاندارد خواهیم داشت. در این قسمت از آموزش اصول تولید محتوا برای سایت، 14 تکنیک کاربردی را بررسی خواهیم کرد.تولید محتوا برای سایت بر پایه ی سئو شیوه ی نوین بازاریابی محتوایی برای کسب و کار آنلاین است.
اصول تولید محتوا برای سایت با ارزش و فنی
1- مخاطبین هدف خود را شناسایی کنید
برای این که یک تولید محتوای باارزش داشته باشید باید کاربران خود که برای آن ها تولید محتوا می کنید را بشناسید ،می توانید باطرح چند سوال از خود این کار را انجام دهید:
- محتوا برای چه کسانی نوشته می شود؟
- اشخاصی که شمابرای این که به آن ها برسید تلاش می کنید چه کسانی هستند؟
- نقاط ضعف و قدرت آن ها چیست؟
- این افراد چه نوع قالب محتوایی را برای خود ترجیح می دهند؟
- از چه زبانی استفاده می کنند؟
- نیاز محتوایی آن ها چیست؟
- باچه استراتژی تولید محتوایی موفق خواهند شد؟
و…
با پاسخ به این سوالات در واقع شما هدف مخاطب را بهتر درک خواهید کرد و محتوایی متناسب با نیاز آن ها ارائه می دهید.
2- با مخاطبان خود راحت باشید
سادگی و صمیمیت را چاشنی تولید محتوای خود کنید.
هنگام نگارش نوشته یا محتوای خود با کاربر صمیمی باشید طوری که به ساده ترین شکل ممکن با آن ها ارتباط بگیرید و مفهوم اطلاعاتی که انتقال می دهید ساده و روان باشد که بیشترین درک مخاطب را به همراه داشته باشد.
3- انتخاب مقدمه ی قدرتمند
با یک مقدمه ی ضعیف شما نمی توانید برای کاربر جلب توجه کنید، مقدمه مانند آهنربا عمل می کند و کاربر با خواندن یا درک و دیدن آن تشویق به مطالعه ی تمام مطلب ومحتوای شما می شود.یک مقدمه ی جامع، قدرتمند و بی نقص شما را به هدف می رساند.
4- نگارش دستوری محتوا
نگارش دستوری محتوا ودستور زبان قوی به خواننده کمک می کند با سرعت بیش تر و فهم بالاتری محتوای شما را درک کند و به خاطر بسپارد ،به این صورت مخاطب با جذاب بودن محتوای شما وقت بیشتری را در صفحه ی شما می گذراند و به جست و جو در صفحات وبسایت شما تشویق می شود. همیشه قبل از اشتراک گذاری محتوا آن را چند بار بخوانید ونگارش املایی آن را بررسی کنید چرا که اگر صحیح نباشد قطعا حس خوبی به کاربر منتقل نمیکند.
جهت ثبت سفارش تولید محتوای متنی سئو شده برای وبسایت کلیک کنید
5- تیتر ها و عناوین محتوا را جدی بگیرید
خیلی ساده بگوییم تیتر ها و عناوین قلب تپنده ی هر محتوای شماست اگر میخواهید خواننده یا بیننده تا انتها شما را دنبال کند، یک تیتر تاثیر گذار بگذارید. عنوان شما باید سود محتوای شما را بیان کند و به مخاطب بگوید که در ادامه ی محتوا با چه مفاهیمی رو به رو خواهید شد.
6- بررسی محتوای وب سایت های رقیب
قبل از شروع، وب سایتهای رقیب را بررسی نموده و تلاش کنید که ایرادات محتوای آن ها را مرتکب نشوید. چنانچه در حیطه کاری شما مطلب خوبی وجود ندارد، این یک مزیت است که تلاش زیادی برای بالا آمدن وب سایت شما لازم نیست.
در موضوعاتی که نیاز به چند جنبه با موضوع یکسان برای توضیح دارند اما می توانید در چند مقاله، به بیان ایده های مختلف بپردازید. البته ایده های شما باید جنبه های مختلفی داشته باشند نه اینکه دنباله هم باشند.
7- به موضوع اصلی سطحی نپردازید
از مشکلات اصلی وب سایتها طرح مطالب کاملا تیتر وار و بدون بیان جزییات است. در ایجاد یک محتوا، باید به تمامی اطلاعات و مسائل جزئی آن بپردازید. این کار موجب تمایز وب سایت شما از سایرین می شود.
8- گه گاهی ساختار محتوایی خود را تغییر دهید
همیشه راه های جدیدی برای تولید محتوا ایجاد می شود. به عنوان یک بازاریاب محتوا، شما باید اطلاعات خود را در این زمینه به روز نگه دارید. بهترین نقطه برای شروع نیز مقالات قدیمی و انتشار مجدد آن ها است. به طوری که لینک عوض نشده یا موضوع اصلی مقاله تغییری پیدا نکند. در حال حاضر تولید اینفوگرافیک یا عکس بالاترین تاثیر را بر مخاطب می گذارد، نوع فونت های استفاده شده نیز تاثیر بسزایی بر میزان خوانایی دارد پس باید در این رابطه اطلاعات خود را بروز کرده و تکنیک های فرمتی جدید به کار بگیرید.
9- متا تگ ها عنوان را جدی بگیرید
عنصر متا تگ عنوان اولین قسمتی است که توسط گوگل خوانده می شود. متا تگ باید مناسب با متن باشد تا گوگل متوجه بی ربطی عنوان یه متن محتوا نشده و وب سایت را جریمه نکند.
10- ایجاد لینک های داخلی بین صفحات وبسایت
صفحه ایجاد شده توسط شما، پس از مدتی توسط گوگل فهرست بندی می شود. در صورت خوانده نشدن مطلب شما، رتبه ای که گوگل به شما داده است، به مرور کم می شود باید با استفاده از تکنیک هایی این صفحه را مجددا به گوگل نشان دهید. از بهترین تکنیک ها برای این کار ایجاد لینک های داخلی بین صفحات علی الخصوص بین مقاله های مختلف است.
11- ذکر منبع در پایان مقاله
اگر رو نوشتی از وب سایتی دیگر در سایت خود قرار داده اید، بهتر این است با ذکر منبع و لینک به آن از جریمه شدن توسط گوگل جلوگیری کنید و باعث می شود محتوای شما از نظر کاربر معتبر باشد.
12- زیبایی محتوا در موبایل
بیشتر کاربران امروزه با استفاده از گوشی موبایل خود به اینترنت دسترسی دارند، در نتیجه محتوای شما باید به خوبی در گوشی آن ها نمایش داده شود که مهمترین بخش آن نیز اندازه فونت متن می باشد.
13- معرفی شرکت و خدمات خود
بهتر است شرکت، وخدمات خود را در قسمتی از سایت خود معرفی کنید، این کار اعتماد کاربران را جلب کرده و به سایت شما اعتبار بیشتر می دهد.
14- لینک دهی به مقالات مرتبط
از استراتژی های تولید محتوا دسته بندی محتوا و مقاله های ایجاد شده، به منظور لینک دهی آسان برای محتوا و البته دسترسی آسان کاربر به مطلب مورد نظرش می باشد. لینک دهی به مقالات مرتبط برای بهبود سئوی سایت بسیار ضروری است.سعی کنید لینک های داخلی و خارجی برای تقویت مطالب خود ایجاد کنید.
منبع: تیم محتوایی علی منفرد